GRILLEN I CENTRUM

Matglädje, tradition, kvalitet och enkelhet. Svårare än så behöver det inte vara. Men kanske viktigast av allt, det ska kännas välkomnande och okomplicerat. Bakom Gastrotek Zinks mathantverk står köksmästare Mike Ostapkowicz med sitt team.

Grillen är kökets hjärta och menyns inspiration har hämtats från Baskien i Spanien, Toscanas böljande kullar, Provence matkultur och kusterna vid San Fransisco. Vi krånglar inte till det, låter råvarorna tala för sig själva och uppdaterar menyn efter säsong, tillgång och humör.

Här serveras mycket grönt, köttet kommer i största möjliga mån från svenska köttbönder, vi hängmörar själva och handplockar charkuterierna från utvalda gårdar i Spanien, Italien och Frankrike.

COCKTAILS & DRÖMMAR

I baren på Zink skakas cocktails med kärlek och passion. Barteamet tolkar smaker på sitt eget vis och använder sig gärna av färska frukter, örter och nypressade juicer i drinkarna. Men här poppas förstås också en och annan bubbelflaska, mustiga rödviner korkas upp och inte alltför sällan serveras en kall lager. Här är det härligt stimmigt, ganska ofta övergår en AW till middag och en snabb drink i baren slutar gärna med en drinkkväll. För det ska ärligt sägas: det är lätt att bli kvar en stund.

KONTAKT

Gastrotek Zink
Grev Turegatan 20

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.

GREV TUREGATAN 20 I STOCKHOLM

GREV TUREGATAN 20 I STOCKHOLM